Снимка: KotaSport.comВсички треньори и футболисти на ОФК Поморие са били разпуснати,

...
Снимка: KotaSport.comВсички треньори и футболисти на ОФК Поморие са били разпуснати,
Коментари Харесай

Добра новина за Спартак. Поморие обмисля да се откаже от Втора лига

Снимка:  KotaSport.com

Всички треньори и футболисти на ОФК Поморие са били разпуснати, научи ексклузивно  KotaSport.com.  Предстои публично на един по един да им бъдат прекъснати договорите, като неприятното за всички деяние към този момент е почнало.

Поморие няма да продължи и присъединяване си във Втора лига. Поне на този стадий такава е най-вероятната развръзка. Идеята на този стадий е клубът да поддържа само детско-юношеска школа.

Не ясно и дали от идващия сезон Поморие ще стартира шампионата в Трета лига – Югоизток, където по принцип би следвало премине, след отхвърли си от присъединяване във Втора. Има сериозна възможност клубът да не получи лиценз.

Ако Поморие не стартира пролетния дял във Втора лига, от групата ще изпадат два тима. Както е известно, варненският Спартак зимува на предпоследното 16-о място с 9 точки, колкото имат и поморийци, на 4 точки от избавителното 14-то място, което заема Струмска популярност. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР